Generare rapoarte

Categoria cuprinde postari pe tema modulului de gestiune a documentelor (upload/download/vizualiarea/versionare documente clienti). Prin modulul de documente, clientii EasyBill pot sa-si incarce si sa-si arhiveze intr-o zona securizata documentele
cristi
Mesaje: 342
Membru din: 18 Noi 2015 21:31

Generare rapoarte

Mesajde cristi » 02 Dec 2015 12:47

Puteti sa imi spuneti de ce cand accesez rapoartele de incasari si vanzari primesc mesajul urmator: "Rapoartele nu pot fi generate, deoarece inca nu exista date in sistem", desi am simulat emiterea mai multor facturi si mai multor incasari? Deasemenea imi puteti spune daca exista vreo posibilitate ca platforma sa imi spuna si cat TVA am de dat la stat si in cazul unei plati partiale a TVA-ului sa tina conta ca mai am o datorie din trimestrul anterior?

cristi
Mesaje: 342
Membru din: 18 Noi 2015 21:31

Re: Generare rapoarte

Mesajde cristi » 02 Dec 2015 12:50

In acest moment rapoartele se genereaza cu o zi intarziere. Veti regasi in sectiunea respectiva datele de ieri. Lucram in momentul de fata la o noua sectiune in timp real pentru Rapoarte care va fi lansata in curand. In momentul de fata nu avem optiunea sa raportam TVA-ul care trebuie platit. Idea este foarte interesanta si o vom adresa in release-urile urmatoare!


Înapoi la “Documente”